Genodigden bestuurlijk overleg digitale connectiviteit 2 maart 2020

Op 2 maart 2020 is er een tweede bestuurlijke overleg over digitale connectiviteit met de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Mona Keijzer. Dit is het vervolg op het eerste bestuurlijke overleg dat plaatsvond op 30 september 2019 en de regionale gesprekstafels met gemeenten en provincies die zijn gehouden in oktober. Doel van het overleg is onder meer dat gemeenten, provincies, marktpartijen en ministeries op bestuurlijk niveau de uitdagingen uitwisselen die zij de komende tijd voor zich zien bij de uitrol van nieuwe digitale netwerken.

Omdat we praktisch gezien geen overleg kunnen voeren met 355 gemeenten en 12 provincies, hebben we voor het overleg noodzakelijkerwijs een selectie van deelnemers moeten maken. Download hieronder de lijst van genodigden.